- Dreptul de folosire al forumului vă este acordat gratuit în baza respectării prezentului regulament.
Ne rezervăm privilegiul de a vă revoca acest drept în cazul în care considerăm că acest lucru este necesar.

- În momentul înregistrării se consideră că ați citit acest regulament și sunteți 100% de acord cu cele scrise aici.

- Încălcarea regulilor prezente aici duce la sancțiuni, de la avertisment, la blocarea accesului pentru o perioada determinată sau chiar banarea contului.

- Utilizatorul acestui forum își asumă vorbele și faptele. Orice cerere de clonare/banare formulată pe diverse motive nu va fi acceptată.

- Responsabilitatea juridică pentru mesajele postate aparține în totalitate utilizatorului.

- Deși încercăm să monitorizăm cât mai bine conținutul mesajelor publicate, proprietarul acestui forum nu poate fi tras la răspundere pentru oricare din regulile încălcate de membrii acestui forum, cu atât mai mult cu cât caracterul de "timp real" al postărilor face posibilă oricând încălcarea accidentala a legii.

- Materialele și informațiile preluate parțial din alte forumuri și ziare sunt proprietatea acestora (sau orice alte surse), iar dacă citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe forum, dacă această cerere este îndreptățită și dovedită de realii proprietari.

- Limbile acceptate pe forum sunt limba română și limba engleză.

- Este indicat ca profilul tău să fie completat în întregime.

- O persoană poate avea un singur cont. Folosirea conturilor "clonă" duce la banarea ambelor conturi.

- Nu este permisă folosirea profilului ca metodă de promovare fără acordul administratorului.

- Avatarul, semnătura și celelalte câmpuri nu trebuie să facă publicitate sau sa sugereze acest lucru.

- Nu sunt permise imagini cu conținut indecent, obscen, pe post de avatar.

- Schimbarea numelui de utilizator nu este posibilă cu excepția cazurilor speciale. Schimbarea se face numai de către un administrator.

- În cazul în care două sau mai multe nume de utilizator seamănă între ele astfel încât se poate produce ușor o confuzie între utilizatori (ex. 'spliff' și 'splif'), cele mai recente conturi vor fi editate la descoperirea lor. Editarea se face de către administrator și se va discuta noul nume de utilizator în prealabil.

Reguli forum:

1.a. Sunt interzise atacul la persoană, jignirea sub orice formă a membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, amenințătoare, abuzive sau indecente.
b. Comportament nepotrivit sau ofensator, harțuirea și mesajele menite să provoace ceilalți useri, răspunsurile agresive la mesajele jignitoare, sunt sancționabile. Dacă sunteți provocați/jigniti de un membru, adresați-vă adminului. NU vă asumați rolul de justițiar pentru că veți fi sancționat. Un comportament civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior și nu a persoanelor care le-au postat.
c.Orice post cu conținut licențios, politic, etnic sau rasist extrem, DISCRIMINATORIU, pornografic, care face referire la violență (verbală sau prin postarea de foto/clipuri), sau neagreabil în orice fel este complet interzis.

Sancțiuni aplicate sunt interzicerea folosirii forumului pe o perioadă determinată/permanentă.

Această regulă se referă atât la forum cât și la sistemul intern de mesagerie. (Atenție! Mesajele private raportate, la fel ca și cele raportate de pe forum, pot fi citite de către administratori și moderatori).

2. Înainte de scriere căutați cea mai bună categorie sau subiect pentru mesajele voastre, pentru evitarea postării de doua ori a aceluiași subiect. Vă rugăm să folosiți funcția de CĂUTARE.

3. Vă rugăm să folosiți un titlu adecvat când deschideți un topic (în special unul care să sublinieze tema topicului). Evitați titluri incomplete sau de genul "lol", "întrebare" sau "ATENȚIE!!".

4. Pentru a evita repetarea argumentelor, mai ales în cazul discuțiilor lungi, vă sugerăm ca întotdeauna să citiți întregul topic înainte de a posta un răspuns.

5. Vă rugăm să nu răspundeți la off-topicuri și să nu postați în topicuri care probabil vor fi șterse. Postări de genul "primul pe pagină" sau "am scris și în topicul ăsta" sunt interzise.

Vă rugăm să postați răspunsuri care au legătură cu topicul. Dacă nu puteți oferi un răspuns potrivit cu topicul este mai bine să nu postați nimic. Acest lucru este în special valabil asupra postărilor foarte scurte și fără relevanță.
Discuțiile între doar doi useri trebuie purtate prin intermediul mesageriei interne, nu pe forum.

6. Nu folosiți texte cu fonturi colorate excesiv sau cu dimensiuni mari. Dimensiunile excesive vor fi reduse fără aviz și fără explicații. Culoarea standard a acestui forum este aceasta.

7. Verificați textul înainte de a posta. Astfel vă puteți asigura că este ușor de citit și poate fi înțeles de către ceilalți membri ai forumului. Încălcările repetate ale acestei reguli pot duce la un avertisment.

8. Este interzisă folosirea prescurtărilor de chat: "sh" , "tz", "k" , "dak", etc. Puteți folosi diacriticele.
De asemenea, este interzisă postarea de mesaje monosilabice și care conțin doar emoticonuri.

9. Nu citați excesiv din postările anterioare. Citați doar părțile esențiale astfel încât postările să nu fie prea lungi.

10. PUBLICITATEA pe forum este INTERZISĂ! Anunțurile cu vânzări/cumpărări/schimburi duce la banarea fără drept de apel a ambelor părți!

11. Este interzisă atașarea de fișiere ce conțin viruși, troieni, spyware, softuri comerciale fără licență, crack-uri sau orice fel de atașament potențial periculos.

12. Este interzisă trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate altor membri, chiar dacă este făcută prin intermediul PM, trimiterea de "mailuri nesolicitate", "scrisori în lanț" ori mailuri în masă, mesaje instant etc; este de asemenea interzisă publicarea sau orice altă activitate menită a înșela încrederea unor alte persoane, precum și orice activități similare unor fapte în privința cărora s-a probat în trecut potențialul infracțional.

13. Este acceptată postarea de imagini fără comentarii atâta timp cât sunt on topic.

Important:

Este important să aveți răbdare. Datorită naturii forumului, discuțiile se desfășoară aproape în timp real și de aceea detectarea și sancționarea abaterilor nu poate fi făcută instantaneu.
De asemenea, soluționarea unei reclamații făcute de către dumneavoastră nu implică informarea ulterioară despre decizia luată. Moderatorul/administratorul ce se va ocupa de respectiva problemă poate decide să vă informeze sau nu de decizia luată (iar comunicarea deciziei rămâne la alegerea moderatorului/administratorului dacă se va face public sau privat).

Canabisul fiind tema acestui forum vă rugăm să nu postați în neștiință de cauză. Postați/răspundeți doar informații reale culese doar de pe site-uri de profil sau din experiențe proprii. Mulți dintre dumneavoastră sunteți aici pentru a afla adevărata valoare a acestei plante. Pentru siguranța dumneavoastră vă rugăm să nu oferiți informații despre dumneavoastră altor membri!

În cazul în care considerați că ați putea fi un bun moderator, puteți trimite oricând o propunere către Administratori (prin PM). Așteptăm maximă seriozitate din partea voastră, deoarece munca de moderator (administrator) nu este așa de simplă cum pare.

Administratorii forumului își rezervă dreptul de a schimba regulamentul fără preaviz; recomandarea noastră este ca membri să citească periodic prezentul document, pentru a cunoaște eventualele actualizări.