http://i67.tinypic.com/2q3n2nc.jpg

Chiar dacă medicina modernă își menține cu vehementă punctul de vedere că marijuana este un drog nociv, canadianul Rick Simpson și-a dedicat viața și cariera efortului de a schimba aceasta perceptie – marijuana are puterea de a vindeca!

Rick Simpson vorbește prin prisma propriei experiențe profesionale, bărbatul salvând din ghearele cancerului un număr impresionant de peste 5.000 de pacienți aplicând un tratament pe bază de canabis.

Rick Simpson este unul dintre susținătorii activiști pentru legalizarea canabisului în scopuri medicinale, eforturile sale fiind centrate pe exploatarea efectelor vindecătoare și educarea asupra proprietăților terapeutice ale uleiului de canabis.

Rick și-a luat viața în propriile mâini și s-a vindecat singur de cancer de piele metastatic.
De atunci, el și-a dedicat viața răspândirii adevarului despre uleiul de canabis sativa, deși s-a lovit de împotrivirea și de criticile caustice ale autorităților canadiene, precum și ale unor companii farmaceutice, agenții guvernamentale și administrații de sănătate ONU.

În ciuda piedicilor întâmpinate, Rick Simpson a vindecat cu succes un număr de peste 5.000 de pacienți, fără a le pretinde vreun ban, și consideră că absolut orice boală este perfect vindecabilă. El susține că invenția sa poate vindeca toate tipurile de cancer și multe alte boli catalogate ca fiind incurabile.
Rick a tratat pacienți diagnosticați cu multe tipuri de infecții și boli, inclusiv SIDA, cancer, artrita, scleroza multiplă, diabet, leucemia, boala Crohn, osteoporoza, depresie, psoriazis, insomnie, astm, migrene, dezechilibre metabolice, și dureri cronice datorate celulelor mutagene (polipi tumorali). Ratele de succes au fost, în mod firesc, direct proportionale cu gradul de severitate al bolilor pentru care s-a intervenit.

http://i64.tinypic.com/11ukjg7.jpg

Rick este de părere că întreaga opoziție de care s-a lovit până în prezent se aliniază unei conspirații împotriva medicinei holistice, și că marile companii farmaceutice, medicii și guvernul înregistrează profituri enorme de pe urma tratării pacienților prin mijloace convenționale, disociindu-se complet de ideea că ar putea exista și alte mijloace de tratament, unele dintre ele atât ieftine, cât și foarte eficiente.

„Vreau ca toată lumea să constientizeze faptul că se pot vindeca de orice,” – a declarat Simpson, creatorul uleiului miraculos. Bărbatul consideră că administrarea acestui ulei distruge celulele canceroase din organism. În funcție de modul în care este folosit, uleiul poate vindeca numeroase boli de piele, printre care și melanomul.
Pe de altă parte, folosirea în exces a uleiului poate provoca anumite reacții adverse, așa cum se-ntâmplă cu orice alt medicament. Efectele cele mai răspândite sunt intensificarea senzației de foame, inducerea unui sentiment de beatitudine, și o senzație de somnolență nefirească. Totuși, raportându-ne la efectele adverse ale sutelor de medicamente farmaceutice aprobate de pe piață, devine evident că această formă de medicină alternativă este nu numai eficientă, ci și extrem de sigură.

Rezultatele și eficiența descoperirii lui Rick Simpson a fost verificată de un studiu al Asociației Internaționale pentru varietate în abordările medicinale (IMVA) din Spania.

http://i66.tinypic.com/2vb3sbl.jpg