Unei persoane îi sunt necesare aproximativ 90 de zile ca să consume 60g de ulei de Canabis. Se începe cu 3 doze/zi de mărimea unei jumătăți de bob de orez scurt, o astfel de dozare echivalează 1/4 picătură. După 4 zile se poate dubla cantitatea și așa în continuare la fiecare 4 zile. Îi trebuie unei persoane cam 5 săptămâni până ajunge să ingereze 1g/zi. Odată ajunși la această doză (1g/zi) se poate continua cu ea (fără să o mai mărească) până când cancerul dispare. Perioada de 5 săptămâni e pentru acomodarea organismului cu medicația. Depinde de starea de confort a fiecăruia cât de repede pot lua doza zilnică, dar ca o idee generală, cu cât se începe mai repede tratamentul cu ulei, cu atât e mai mare șansa de însănătoșire!

http://i67.tinypic.com/2lac4k1.jpg

Singura situație în care se recomandă să se ia de la început doze ceva mai mari, este atunci când se dorește eliminarea analgezicelor pentru cei ce au dureri din cauza bolii. Se reduc la jumătate aceste dureri, iar obiectivul este de a se renunța total la chimcalele periculoase adictive și debilitante pe care pacienții le iau în chimioterapie!

Înafară de cancer, uleiul de canabis are ca efect și refacerea pancreasului, astfel ca bolnavii de diabet după cca 6 săptămâni renunță să mai ia insulină!

Pentru cancerul de piele se aplică ulei pe leziune și se bandajează. Se aplică ulei și bandaj nou zilnic iar cancerul va dispărea curând. Continuați tratamentul încă 2 săptămâni după ce acesta a dispărut în totalitate (dacă acesta e deja instalat de mai mult timp în organism, poate dura ceva mai mult).

http://i66.tinypic.com/bfnou8.jpg