Canabisul este folosit în tratarea a peste 19 boli grave printre care Cancerul și SIDA! Are efect antiinflamator, antispastic și antibacterian! Nu provoacă dependență și nu există riscul unei supradoze!

http://i65.tinypic.com/2zs1qw3.jpg

Tot acest adevăr a fost ascuns, însă nu mai e cazul acum, poporul român a început să afle despre proprietățile acestei plante. E dreptul nostru să avem natura legală și tratamente fără efecte secundare negative!
Această plantă are atâtea beneficii medicinale, ar ajuta atâția oameni bolnavi pentru care sistemul de sănătate plătește anual zeci de milioane de ron, acestea incluzând tratamentele ineficiente, scumpe și chinuitoare.
Subliniez beneficiile statului din revoluția medicală pe care această plantă o poate provoca.
Mai are rost să spun că odată legalizată, consumul poate fi și el controlat?

Nu mai puțin de unul din cinci români trăiesc cu dureri cronice. Mulți din acești oameni suferă de durere neuropată  – o condiție care este asociată cu numeroase boli, inclusiv diabet, cancer, scleroză multiplă și HIV. În majoritatea cazurilor utilizarea medicamentelor analgezice standard cum sunt opiaceele și NSAIDS (medicamente antiinflamatoare non-steroidiene) sunt ineficace în alinarea durerii neuropate.
Datele sondajelor indică că utilizarea canabisului este frecventă la populația care suferă de durere cronică și mai multe studii clinice recente realizate de FDA indică că marijuana inhalată poate alina în mod semnificativ durerea neuropată. Acestea includ o serie de studii clinice randomizate, demonstrând că canabisul inhalat reduce neuropatia la pacientii cu HIV cu peste 30 de procente în comparație cu placebo. În plus, un studiu dublu orb, controlat prin placebo realizat în 2007 de Universitatea California în San Diego a raportat că, canabisul inhalat a redus în mod semnificativ durerea indusa de capsaicină. Un studiu clinic dublu-orb, randomizat realizat în 2008 de către Universitatea din California la Davis a raportat că atât dozele mari cât și cele mici de canabis inhalat au redus durerea neuropată din cauze diverse la subiecții care nu raspund la terapiile standard de durere. În cele din urmă, un studiu din 2010 al Universității McGill care a descoperit că, canabisul inhalat ajută la dureri, calitatea somnului și anxietatea la participanții cu durere refractară la care terapia conventională a dat greș.

În ultimul secol s-au inventat tot felul de tactici pentru a speria oamenii în ceea ce privește consumul de canabis. „Fumatul poate provoca episoade psihotice sau chiar schizofrenice”, este una dintre cele mai vechi ‚texte’, însă nu s-a obosit nimeni să întrebe de unde și până unde aceste constatări!
Într-un nou articol publicat în revista stiințifică „Schizophrenia Research”, o echipă de la Harvard Medical School a constatat că nu există nicio legătură între consumul de marijuana și riscul la schizofrenie.
"Rezultatele studiului actual sugerează că având un risc morbid familial crescut de schizofrenie poate fi baza schizofreniei la consumatorii de canabis și nu consumul de canabis în sine", au concluzionat cercetătorii.

După acest studiu, guvernul a finanțat un alt studiu care a demonstrat că substanțele din planta de canabis, mai exact canabinoizii, ar putea ajuta la prevenirea schizofreniei.